Blog #26 TIA This Is Africa

Tja TIA oftewel This Is Africa hebben we de laatste tyd veel gebruikt on tour. Kamperen bij een hotel zonder water, met de truck vastzitten in de blubber, fietsen gestolen, maar ook prachtige wegen, vriendelijke mensen, regenseizoen en echt blubberkoers. Kortom fantastisch, maar ook TIA want interet gaat via een mobiel op beltegoed SLOWLYSLOWLY, daarom dus een mini blog. Alles gaat goed, ik heb weer een stagewin (in regen, blubber en zware koers) en een paar van de mooiste etappes tot nu toe gereden. 1 dagje in de truck vanwege koorts was een ervaring op zich met het uit de modder graven van een superzware truck en het fietsen over een bergkam met uitzichten over het afrikaaanse land links en rechts 1300m lager waren adembenemend. Over 2 dagen hopelyk wifi in chitimba beach malawi. Daar krijgt de fiets een grote beurt……. nieuwe ketting, tandwielen voor en achter, nieuwe derailleurwieltjes, nieuwe kabels en een nieuwe trapas. Ik ben dus beter in vorm dan men fiets. Voor nu groet, Basfietst. Ps. De hit op facebook mijn lance armstrong tydrit imitatie….. 9e in een tydrit voor de zware jongens en niet de vlieggewichten…. helaas zelf geen foto van.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

2 gedachten over “Blog #26 TIA This Is Africa

 1. Hoi Bas, dat die stagewin er aan zat te komen dat had ik al wel gezien. Je hebt er inmiddels weer een “goede kop” opzitten. En binnenkort de fiets nog. Kan niet beter zou ik zeggen. Blijf vooral ook genieten. Wij blijven jou in ieder geval volgen.
  p.s. Jij hebt daar slecht weer maar hier zitten wij in het racefietseizoen met een gevoelstemperatuur van min 15!

 2. Hoi Bas

  Zo te lezen gaat alles zijn gewone gangetje
  Asfalt is soms ook zou saai, er gaat niets boven een vrachtwagen uit de modder trekken.
  De foto van jou geprepareerde racefiets met dicht achter wiel en speed helm zag er heel indrukwekkend uit.
  Voor bruine benen kun je het beste nog even in afrika blijven, hier vriest en sneeuwt het nog.
  Veel plezier met het op reviseren van je fiets en misschien ook van jezelf.

  Groetjes van Ben, fiets hem erin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s