De laatste loodjes

Jaja, het gaat bijna beginnen, nog iets meer dan een maand en dan vertrek ik naar Cairo.. Op dit moment niet de beste plek om te zijn volgens alle nieuwsberichten, maar goed over een maand kan het allemaal wel weer anders zijn, erger of beter je weet het niet. Zo in de laatste weekjes toch nog wel een hoop dingen regelen.

De afgelopen week, mijn nieuwe voorwiel getest met naafdynamo, nu nog de oplaadapparatuur aansluiten, de zonnepanelen en bufferaccu getest, het bagagerekje in elkaar gezet en alle spullen nog eens langs gelopen. Ach daarmee komt het wel goed, mijn spot (sattelietontvanger) werkt ondertussen en het blog kan ik bijwerken.

Deze week staat in het teken van gezondheid. Uitwaaien, beetje trainen, tandarts die mijn gebit nog even controleert en de eerste van mijn drie rabies inentingen. Dan ben ik daar voor de kerst mooi klaar mee. Verder lekker druk met leuke dingen doen, lekker met de vrienden op stap, leuke projecten op het werk afronden of in gang zetten.

Helaas of gelukkig heeft Siepie (de kat) een tijdelijk nieuw onderkomen betrokken, waardoor het nu thuis wel heel erg stil is. Geen gemiauw in de ochtend voor voer, geen geknor als de tv aanstaat en een leeg kussentje naast je op de bank. Ach over 6 maandjes heb ik weer een huisgenoot en in de tussentijd zal ik lekker in men tentje kruipen, elke dag men slaapmatje opblazen en lekker in men slaapzakkie kruipen. Ook in men tentje heb ik vast regelmatig huisgenoten ….. spinnen, kakkerlakken, schorpioenen, slangen en andere kleine en daardoor erg vervelende beestjes…

Voor nu op naar December, hopelijk met een beetje goed fietsweer (weinig sneeuw en ijs) en alvast voor iedereen een fijne Sinterklaas

PS: foto’s volgen eerst de fiets poetsen 😉

Een gedachte over “De laatste loodjes

  1. Succes met de laatste loodjes!
    Ik ben net mijn paklijst aan het finalizen, komende week even hard shoppen en eens kijken hoe ik het allemaal in hemelsnaam mee ga krijgen.

    Qua fietsweer valt de herfst tot nu toe goed mee! Heb slechts een half ritje in de regen gefietst, maar ’t ziet er voor december al weer wat slechter uit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s