Blog #13: drukte

What’s new zou je zeggen, maar de laatste weken is het gewoon erg druk. (Daarom zelfs geen foto’s!) Drukte op het werk, er komen meer en meer collega’s bij en er moet meer en meer geregeld worden, maar ook prive. In de avonden en weekeinden is het lekker bezig te zijn, een tripje hier heen, een avondje badminton, even lekker zwemmen, tussendoor nog wat dingetjes regelen voor de bruiloft. Allemaal leuke dingen, maar daardoor is het lastig om het blog up to date te houden. Sorry.

Vandaardit korte berichtje, alles is goed hier in Riyadh, over 3 weken ben ik in NL en hoop ik lekker bij te komen en uit te rusten want dat is hard nodig. Ik wordt een beetje knorrig en kortaf op dit moment. Het fietsen wordt nu al minder en minder, omdat we eigenlijk om 6uur weg moeten vanwege de oplopende temperaturen, maar ik probeer wat te blijven doen al is het maar badminton of zwemmen. Deze week een borrel op de ambassade en dan is het alweer weekeinde. De dagen vliegen voorbij en zijn meer dan goed gevuld.

Veel plezier met het voorjaar in Nederland en tot snel.

Bas (fietst)

 

Een gedachte over “Blog #13: drukte

  1. Hey Bas,

    Wel even rustig aan blijven doen natuurlijk. Denk alvast aan de mooie dingen die komen. Straks kun je niet knorrig en kortaf “ja” zeggen tegen jouw meisje. En dat fietsen…. Mijn achterwiel blijft altijd nog beschikbaar. Het is wel anders om nu rondje uiterwaarden te fietsen.. Daar hebben wij toch samen heel wat rondjes gemaakt. Tot gauw en groeten vanuit een zonnig Epse. Erik en Erna

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s