Blog #08: time to fly

Na een op zijn zachtst gezegd geslaagd feestje, het verplichte rondje met handen schudden, van iedereen de beste wensen krijgen, het laatste trouw nieuws te horen en meer van die prima ongein om te doen met een biertje erbij, is nu toch echt de tijd gekomen om dit kikkerlandje voor nu gedag te zwaaien. De Afrika coup is er al.

De spullen staan nu echt na 3x opnieuw in- en uitgepakt te zijn toch echt klaar. Last minute is er nog een-of-ander grijs/groen fietsshirt ingepropt…. wie weet vinden die vrouwen in Afrika die kleuren wel aantrekkelijk…. Een extra t-shirt en de wasknijpers…. kortom niets bijzonders. Alles past bovendien prima in een fietsdoos en 2 tassen, maar hoe ik in Egypte de ruimte vind voor die 4 banden die nu nog nergens in pasten en de tent die netjes bij de fiets inzit….? Ik zal het wel zien. In totaal toch ruim 50kg, maar goed, de terugvlucht zal het merendeel er niet meer inzitten en heb ik dus ruimte voor leuke spullen.

Mijn bidon met Grolsch is gepakt, net als de andere lieve briefjes, kaarten en dingen die mee moeten. Kortom ik ben er klaar voor.

Tot de volgende update vanuit het warme (ca 20 graden Egypte)

Groet, Basfietst

PS: mocht iemand een passende naam voor mijn fiets weten, dan hoor ik die graag. Betty, Ratas en The Green Machine rijden al rond in Egypte…….

3 gedachten over “Blog #08: time to fly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s