Blog #07: seven days left till departure

Only seven days left…. that’s what counts. Jaja nog maar 7 dagen en dan zit ik eindelijk op de fiets bij de pyramides in Egypte, dan zie ik hoe de neus van de sphinx door Obelix gesloopt is. Waarom deze gebouwen tot de wereldwonderen behoren, de lange reis naar het zuiden gaat dan toch echt beginnen. Van hoogte naar dieptepunt, langs bergen en dalen, mooie en vriendelijke mensen, prachtige steden en landschappen en de mooiste en vreemdste geuren en kleuren die je, je maar voor kunt stellen. Ok, wellicht iets te rooskleurig, maar een avontuur zal het zeker worden.

De voorbereidingen zitten er bijna op, maar ook hier klopt het gezegde dat de laatste loodjes het zwaarst wegen. Niet fysiek, maar geduld en inpaktalent worden danig op de proef gesteld. Uiteindelijk heb ik de zo hard benodigde stempeltjes binnen voor Sudan en Ethiopie. Een paspoort is toch wel vrij essentieel voor een dergelijke reis.

De tassen en de fiets staan zo goed als gepakt klaar en de kratten bier voor het feestje omdat ik 30 word staan gesorteerd achter het huis.

Kortom ik ben er klaar voor en laat het avontuur maar over me heen komen. Ik zal het beleven, mijn droom waar maken en via dit blog jullie voorzien van updates, de high’s en lows.

Veel plezier de aankomende maanden en bedankt voor alle leuke reacties via de website, whatsapp, Facebook, sms en de leuke telefoontjes.

5 gedachten over “Blog #07: seven days left till departure

 1. Dag Bas, succes met de werelds langste wielerwedstrijd, wij gaan gewoon naar Duitsland zoals elk jaar…… ook gezellig. Zie uit naar onze toch in de Dolomieten. gr. uit Bennekom.

 2. Heel veel succes gewenst! Ga er voor, geniet er ten volle van, maar kom vooral ook maar veilig terug. 🙂
  grtjes
  Ellen

 3. En dan nu echt vertrokken! hopelijk verloopt je reis voorspoedig en kom je “relaxed”aan.
  en heb je al je spullen nog mee kunnen krijgen 🙂
  Je feestje was gezellig. Succes en groet
  Miranda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s