Blog #06: Bijna oudjaar, bijna een nieuwe start

Het is alweer bijna 31 December, we hebben de maya kalender overleefd. De oudejaarsconference van Guido staat op, de tas staat grof gepakt in de kamer, de andere tas ernaast en een berg met spullen die er niet in passen ligt er ook nog bij….. De fiets moet nog ingepakt worden, met de helm, banden en andere spullen die ik nog kan dumpen in de fietsdoos. Kortom ik ben er nog niet, maar tot 2 januari sluit ik het jaar voor nu af.

Oudjaar wordt in stijl gevierd, met een lekkere maaltijd, goed gezelschap, lekkere baksels om bij te dragen aan mijn reserves en een drankje of twee. Vol goede moed op naar 2013!

Voor alle mensen die mij volgen: “Dat een ieder een gezond, prachtig, liefdevol 2013 mag meemaken en zijn of haar dromen waar mag maken.” Voor mij zal 2013 in ieder geval uitstekend beginnen.

De foto’s van de inpakstress:

4 gedachten over “Blog #06: Bijna oudjaar, bijna een nieuwe start

 1. Geniet van al het lekkers morgen, fijne jaarwisseling en voordat je vertrekt spreken we elkaar vast en zeker nog wel…
  Groetjes van een paar huizen verderop

 2. He Bas, geniet nog van je laatste dagen in Nederland, met vriendin, familie en vrienden! Ik wens je alvast een goede reis en heel veel plezier de komende vijf maanden.
  Goodgoan!
  Ine

 3. Ha Bas, nog even een paar drukke (inpakken) en gezellige (feestjes) dagen en dan ga je beginnen aan de verwezenlijking van je droom. Héél veel plezier en succes met je fietstocht door Afrika gewenst! Uiteraard volgen we je op je site.
  Hartelijke groeten van Dick en Renée

 4. Hoi Bas, ook voor jou de beste wensen en maak er iets moois van, zorg vooral dat je geniet van het avontuur!!!!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s