Blog #3a Regen in Riyadh

Jaja, zowaar een paar druppels regen in Riyadh. Je merkt nu al dat je na iets meer dan een week hier al snel went aan het lopen in een broek met de mouwen van het overhemd opgestroopt en dat je een jas al helemaal niet mist. Zodra ik thuis kom is het korte broek en slippertjes aan.

Helaas de afgelopen 2 dagen wel last gehad van de koude in de avonden (21 – 25 graden als we thuis komen) er is dan ook nog maar 1 fanatieke zwemmer over en de rest houdt het voor gezien, incl. mijzelf.

Toch die ene wintertrui en die regenjas maar eens opzoeken, wie weet wordt het nog een echte winter en komt de sint nog langs mijn deurtje….. als we de staf maar wel op tijd vinden, want ook hier in Riyadh hebben we het Sinterklaasjournaal.

Groet voor nu Bas(Fietst).

 

Een gedachte over “Blog #3a Regen in Riyadh

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s